Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Falafel met tortilla's

Falafel met tortilla's

Falafel met tortilla's

Een van de bekendste en populairste najaarsgerechten is toch wel ‘Knien in ’t zoer’. Bereid deze overheerlijke delicatesse zelf en verras familie en vrienden met de ongeëvenaarde smaak van Konijn op Limburgse wijze.

Dit heb je nodig:

  • 2 verpakkingen Vivera Falafel
  • 1 pak tortilla-vellen
  • 1 zakje gemengde slablaadjes
  • 8 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook (fijn gehakt)
  • 1 eetlepel korianderblaadjes (fijn gehakt)
  • 1 eetlepel peterselie (fijn gehakt)
  • ½ komkommer (fijn geraspt en goed uitgelekt op een zeef)
  • 1 rode ui (in ringen)
  • 1 tomaat (in blokjes)
  • Zout en peper
  • Olie

Zo maak je het:

  1. Maak de saus van de yoghurt, komkommer, kruiden en knoflook. Breng het op smaak met zout en peper.
  2. Bak de falafel in een pan met iets olie tot ze knapperig en goud bruin zijn.
  3. Verwarm een tweede (grote) koekenpan, verwarm hierin de tortilla-vellen kort tot ze knapperig zijn en houd ze warm.
  4. Leg de tortilla vellen uit op borden of een grote plank.
  5. Verdeel de falafel, slablaadjes en saus erover en garneer het met de tomaat en rode ui. Serveer het meteen.