Home Klantenservice Veelgestelde vragen? Productbeschikbaarheid

Productbeschikbaarheid


Momenteel heerst er een bijzondere dynamiek op de wereldmarkt als gevolg van de na-effecten van de coronaperiode, schaarste in grondstoffen, stijgende transport- en energieprijzen en de situatie in Oekraïne. Dit alles heeft direct en indirect ook invloed op de beschikbaarheid van producten in supermarkten, helaas ook bij Jan Linders. Soms doordat grondstoffen of producten er simpelweg niet zijn, soms door een discussie met de leverancier over de prijsstelling, iets wat recentelijk regelmatig in het nieuws is.

Met betrekking tot de prijzen van producten stellen we voorop: we stáán voor een eerlijke prijs voor boeren, telers en producenten. Tegelijk vinden we het belangrijk om boodschappen voor onze klanten betaalbaar te houden. Daarom accepteren we niet zomaar alle prijsverhogingen en gaan we de discussie met leveranciers aan als we vinden dat de prijsverhoging onterecht of te hoog is.  

Als een product tijdelijk niet leverbaar is, verwachten we dit product terug in onze schappen, maar helaas kunnen we niet zeggen hoe lang dit gaat duren. We bedanken je voor je begrip.