Too Good To Go

Wij vinden het zonde om aan het einde van de dag lekker eten en drinken weg te moeten gooien, daarom werkt Jan Linders samen met Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Download de app, reserveer, betaal je box en haal 'm vanaf 3 uur voor sluitingstijd op in de supermarkt. Zo strijden we samen tegen voedselverspilling!

Kijk op janlinders.nl/toogoodtogo voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat is Too Good To Go?

Too Good To Go is een app om voedselverspilling tegen te gaan. Wij vinden het zonde om aan het einde van de dag lekker eten en drinken weg te moeten gooien, daarom werkt Jan Linders samen met Too Good To Go. Download de app, reserveer, betaal je box en haal 'm vanaf 3 uur voor sluitingstijd op in de supermarkt. Zo strijden we samen tegen voedselverspilling!

Hoe werkt Too Good To Go?

Download de app in de App Store of Google Play Store. Reserveer en betaal een maaltijdbox online. Vanaf 3 uur voor sluitingstijd kun je de box ophalen in de desbetreffende Jan Linders supermarkt. Zo strijden we samen tegen voedselverspilling!

 


Wat zit er in mijn Magic Box?

Wat er in de Magic Box zit is altijd een verrassing en de hoeveelheid kan verschillen. Het is om voedselverspilling te reduceren, en dus altijd verschillend wat er over is. De inhoud van de box heeft altijd ongeveer driemaal de waarde van wat je in de app betaalt. Bestel je een Magic Box voor 5 euro? Dan is de oorspronkelijke winkelwaarde ongeveer 15 euro.

Wat is de waarde van mijn Magic Box?

De waarde van de Magic Box is ongeveer driemaal de waarde van wat je in de app betaalt. Bestel je een box voor 5 euro? Dan is de oorspronkelijke winkelwaarde ongeveer 15 euro.

Hoe lang is de inhoud van mijn Magic Box houdbaar?

De inhoud van de Magic Box is houdbaar tot en met de dag waarop je de box ophaalt in de supermarkt. De Magic Box is dus bedoelt om direct te consumeren. Zo kunnen we voorkomen dat lekker eten en drinken moet worden weggegooid. Alle producten in de box zijn ongeveer 66% afgeprijsd van de oorspronkelijke winkelwaarde.

Wanneer kan ik mijn Magic Box ophalen?

Je kunt de Magic Box altijd vanaf 3 uur voor sluitingstijd van de desbetreffende supermarkt ophalen. Kijk voor de actuele openingstijden op janlinders.nl/openingstijden. In de app en op de bon in de app kun je zien wanneer de ophaaltijd is. Zorg dat je op tijd bent, want als de locatie gesloten is moet de Magic Box alsnog worden weggegooid. 

Wat moet ik doen als ik de box kom ophalen in de supermarkt?

Kom naar de supermarkt tijdens de ophaaltijd die op de bon staat. Laat de bon in de app aan het winkelpersoneel zien, zij zullen de bon swipen en je de Magic Box geven. De box is online al betaald, dus je hoeft niet meer af te rekenen in de supermarkt.

Hoe download ik de app?

Download de app via een van onderstaande links:

App Store (voor Apple apparaten)

Google Play Store (voor Android apparaten)