Home Veel gestelde vragen Toppeez

Spaar voor Groente & Fruit Toppeez®

 

Veel gestelde vragen

Wat is een Toppeez®?

Het is de naam van de spaaractie van Jan Linders. Bij Jan Linders kun je sparen voor groente- en fruitvriendjes die je op je pen en potlood kunt zetten. En deze ‘potloodtoppers zijn dus de Toppeez®.  Je kunt ze ook gebruiken als pion in het Toppeez® spel. Het spel vind je in het verzamelalbum. Het verzamelalbum is gratis van 10 tot en met 16 september bij een speciale actie met groente en fruit. En ook op de site janlinders.nl/toppeez kun je er alles vinden.

Hoeveel Toppeez kan ik sparen?

Je kunt 17 verschillende groente- en fruitvriendjes sparen en ook nog 4 verschillende specials. Elke week hebben we een extra specials. De eerste 3 weken kun je bij een speciaal geselecteerde actie een stempel krijgen en in de laatste week hebben we een Glow in the dark asperge Toppeez. In totaal zijn er dus 22 stuks te sparen en deze kun je bewaren in het verzamelalbum.

Kan ik leuke dingen doen met Toppeez®?

Dat kan zeker. Je kunt ze op je potlood of pen zetten en zo het kleuren leuker maken. Vanaf 7 september kun je ook een kleurplaat ophalen met je groente- of fruitvriendjes in de hoofdrol. De eerste weken hebben we telkens een andere kleurplaat voor je klaar liggen. Daarnaast kun je ze ook als pion gebruiken bij het Toppeez® spel. Je kunt er ook poppenkast mee spelen en zo kun je er zelf vast nog meer leuke creatieve dingen mee bedenken. 

Wat kan ik doen met de stempels?

De stempel kun je klikken onder je favoriete Toppeez®. De stempels kun je gebruiken op de kleurplaten en op allerlei andere papieren stempelen. Je kunt er bijvoorbeeld mee aangeven welke groente of fruit je favoriet is met een hartje of met het duimpje. Je zou er een speciale weekkalender voor kunnen maken of op  de kalender / agenda aangeven welke dag je lekker hebt gegeten.

Kan ik mijn peuter van 2 jaar met een Toppeez® laten spelen?

Ze zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, dit staat ook op de verpakking.

Waarom zijn de Toppeez® in de vorm van groente en fruit?

Groente en fruit zijn heel belangrijk voor een goede voeding. Ook voor kinderen. Op deze manier brengen we gezond eten op een leuke manier onder de aandacht. Op onze website vind je daarom ook nog tips om groente en fruit te eten, met onder andere lekker recepten.

Hoe kom ik aan het verzamelalbum?

Van 10 t/m 16 september 2018 is het verzamelalbum gratis bij een speciale groente- en fruitactie. Wil je deze actie niet, dan kun je het album ook kopen voor 0.99. Wees er snel bij, want op=op. Indien er albums over zijn na de eerste week, zijn die ook te koop voor 0.99 per stuk.

Wat kan ik doen met een verzamelalbum?

In het verzamelalbum bewaar je makkelijk al je Toppeez® en zie je in een oog opslag welke je nog mist. Voorin zit een leuk Toppeez® spel, waarbij je groente en fruit van het winkelmandje naar je bord brengt.

Hoe speel ik het Toppeez® spel?

Op het spel staat de spelregels precies uitgelegd. Het is eenvoudig en leuk spel. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk 3 Toppeez® vanuit het mandje naar het bord brengt. Maar let op er zijn onderweg hindernissen, zoals dat je kunt uitglijden over een banaan.

Het is een leuk spel en kan ook nog leerzaam zijn.

 

Hoe kom ik aan een kleurplaat?

In het weekend van 7-9 september kun je bij de kassamedewerker de eerste kleurplaat ophalen. Je leert dan de eerste groentevriendjes alvast kennen. Je krijgt dan ook direct je eerste Toppeez® mee aan de kassa.

Wat staat er op de kleurplaat?

Elke week hebben we een andere kleurplaat, laat je verrassen. Wat we wel al kunnen verklappen, dat telkens de groente- en fruitvriendjes de hoofdrol spelen.  Op de achterkant staat ook nog interessante informatie.

Hoeveel kleurplaten zijn er?

Je kunt 4 veschillende sparen. Elke week is er een andere verkrijgbaar in de supermarkt.

De tweede kun je ophalen tussen 10 en 16 september, de derde tussen 17 en 23 september en de laatste vanaf 24 september. Hiervoor geldt op=op.

Wat kan ik allemaal vinden op de website janlinders.nl/toppeez?

Hier kun je heel veel inspiratie vinden, lekker recepten en tips met groente en fruit uit de Toppeez® serie. Natuurlijk staan ook alle varianten hier uitgelegd, zo kun je zien hoeveel je er nog mist. Je kunt er ook de kleurplaten downloaden als je niet genoeg van het kleuren krijgt. Daarnaast kun je zien hoe je kans maakt op de kookchallenge met Dylan Haegens. En nadat Dylan 3 kanshebbers heeft gekozen, kun je op de site stemmen. Als laatste vind je er ook nog de voorwaarden van deze spaaractie. 

Hoe maak ik kans op de Kookchallenge met Dylan Haegens?

Maak een foto van jezelf (of met je klasgenoten) en ga op de foto met ál je Toppeez® en plaats je foto met #Toppeez op een van jouw social media kanalen. Je kunt hem ook uploaden via janlinders.nl/Toppeez. Iedereen mag zo vaak gratis meedoen als je wilt. Dylan kiest zijn drie favoriete foto’s waarop gestemd kan worden. Houd onze site goed in de gaten!

Hoeveel kinderen mogen er mee naar de kookchallege?

We gaan alle kinderen in de klas van de winnaar uitnodigen. Want het is natuurlijk leuk om met Dylan Haegens te koken, maar ook zeker om dit samen met je klasgenoten te doen en ook samen opeten. 

Waar en wanneer is de kookchallenge?

De kookchallenge gaan we plannen in overleg met de winnaar na de spaaractie, in het najaar van 2018. Dit zal zeker in de buurt zijn van de winnaar. Misschien wel in de supermarkt zelf. 

Ik woon niet in de buurt van een Jan Linders Supermarkt. Kan ik wel kans maken op de Kookchallenge met Dylan Haegens?

Dat kan wel, iedereen maakt kans. De vraag is om een foto te maken met al je Toppeez®, als je niet in de buurt woont, is dat natuurlijk wel iets lastiger.

Tot wanneer kan ik mijn foto insturen?

Je kunt je foto insturen tot 28 september 2018.

Hoe spaar ik?

Vanaf maandag 10 september ontvang je bij 15 euro aan boodschappen één  pakje met daarin een Toppeez®. En met de extra actieproducten spaar je extra snel alle 17 verschillende varianten bij elkaar!

Hoe kom ik aan de special?

Vier weken lang is er telkens een special verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde acties.

-      stempel met duim van 17 t/m 23 september

-      stempel met smiley van 24 t/m 30 september

-      stempel met hartje van 1 oktober t/m 7 oktober

-       glow in the dark asperge van 8 oktober t/m 14 oktober

Hoe lang duurt de spaaractie?

De spaaractie loopt van maandag 10 september t/m zondag 14 oktober 2018. 

Ik heb dubbele Toppeez®. Kan ik deze ruilen?

Je kunt je aanmelden op de ruilgroep op Facebook. Maar je kunt natuurlijk ook met andere vrienden of familie ruilen.