Home Veel gestelde vragen Toppeez

Spaar voor Groente & Fruit Toppeez®

 

Sparen

Hoe spaar ik voor de Bricks boerderij?

Van maandag 6 september t/m zodnag 17 oktober 2021 ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen én bij speciale acties één zakje met bouwstenen en andere onderdelen om jouw eigen boerderij te kunnen bouwen. Er zijn in totaal 36 boerderij-onderdelen, een startpakket en 4 verschillende specials, deze vind je hier


Van maandag 31 mei t/m zondag 27 juni 2021 krijg je bij iedere 20 euro aan boodschappen één gratis Clippie.
Waar spaar ik voor?

36 boerderij-onderdelen, 1 startpakket en 4 boerderij specials

Van maandag 6 september t/m zodnag 17 oktober 2021 ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen én bij speciale acties één zakje met bouwstenen en andere onderdelen om jouw eigen boerderij te kunnen bouwen. Er zijn in totaal 36 boerderij-onderdelen, een startpakket en 4 verschillende specials, deze vind je hier

Voor welke leeftijden is Bricks boerderij?

Jan Linders Bricks is met het oog op het inslikken van kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar.

Tot wanneer kan ik sparen?

Sparen voor de jouw eigen boerderij kan van maandag 6 september t/m zondag 17 oktober 2021 bij alle Jan Linders supermarkten.

Van maandag 31 mei t/m zondag 27 juni 2021 krijg je bij iedere 20 euro aan boodschappen één gratis Clippie.
Hoe kom ik aan het Bricks startpakket?

Het startpakket is verkrijgbaar voor 2,99 bij jouw Jan Linders. Ben je Liefhebber? Dan ontvang je het startpakket helemaal gratis bij inlevering van 275 Liefhebbers-punten! Ben er snel bij, want op=op.

Hoe kom ik aan de boerderij-specials?

Van 20 september t/m 17 oktober is er iedere week een boerderij special. Houd de folder en onze website in de gaten! Let op: voor deze super leuke specials geldt: OP=OP! Het hondenhok, de groeikas, tractor en melkwagen krijg je gratis bij aankoop van deelnemende acties. 

Kan ik mijn boerderij-onderdelen ruilen?

Heb je boerderij-onderdelen dubbel of mis je er nog een? Meld je dan aan voor de Facebook ruilgroep! Ook organiseren we in elke Jan Linders supermarkt op woensdag 13 oktober een speciale ruilmiddag om jouw boerderij compleet te maken.