Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

149

Felix Party mix picnic

Deel meer liefdevolle en ondeugende momenten met je kat met Felix Party Mix; het bevat een onweerstaanbare, kleurrijke mix van vleessnacks vol verleidelijke Lees meer...
149
  • Prijs per kilo24,83
  • Inhoud 60 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® FELIX Party Mix Snacks Picnic met Kip, Kaas & Kalkoensmaak 60 gr
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Deel meer liefdevolle en ondeugende momenten met je kat met Felix Party Mix; het bevat een onweerstaanbare, kleurrijke mix van vleessnacks vol verleidelijke aroma's, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. En er is nog meer! Felix Party Mix bevat eiwitten, vitamines en omega 6 vetzuren die helpen bij een gezond en gelukkig leven van je kat.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.