Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

205

Felix Pouch elke dag feest vlees 4x 100 gram

100% van de dagelijkse behoefte van je kat ✓ Vitamine D&E ✓ Evenwichtige mineralen ✓ Bron van Omega 6 Purina Felix Elke Dag Feest ...is een Lees meer...
205
  • Prijs per kilo5,13
  • Inhoud 400 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingFELIX Elke Dag Feest Countryside Selectie in Gelei
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

100% van de dagelijkse behoefte van je kat ✓ Vitamine D&E ✓ Evenwichtige mineralen ✓ Bron van Omega 6 Purina Felix Elke Dag Feest ...is een assortiment onweerstaanbare maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker ruiken alsof je het zelf hebt klaargemaakt. Elke maaltijd bevat malse reepjes in een heerlijke gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor jouw kat. Felix Elke Dag Feest is een assortiment van heerlijke maaltijden om jouw kat de variatie te bieden waar hij zó van houdt. Dat is nog niet alles! Ze vormen ook een bron van ✓ essentiële Omega 6 vetzuren ✓ met de juiste combinatie van uitgebalanceerde vitaminen ✓ en mineralen die jouw kat klaar zullen maken om nog meer kattenkwaad uit te halen. Ze zitten vol gezonde ingrediënten om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van jouw kat, indien gevoed volgens de voedingsrichtlijnen op de verpakking. ✓ Geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen ✓ Geen toegevoegde kunstmatige conserveermiddelen ✓ Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.