Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

339

Finish Protector

Tot 50 wasbeurten Finish Protector blijft tot 50 wasbeurten actief. Hogere temperaturen, lange programma's en zeer zachte water in de vaatwasser zijn Lees meer...
339
  • Prijs per 3,39
  • Inhoud 1 stuk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Tot 50 wasbeurten Finish Protector blijft tot 50 wasbeurten actief. Hogere temperaturen, lange programma's en zeer zachte water in de vaatwasser zijn ongunstig voor glazen en decoraties. Voor optimale bescherming in zware omstandigheden zijn meer beschermende middelen nodig. De unieke technologie van Finish Protector past zich aan naar deze omstandigheden - de ruit lost dan mogelijk sneller op en het kan zijn dat Finish Protector moet worden vervangen voordat alle 50 wasbeurten zijn voltooid. De mate van aantasting van glas en decoratie is o.a. afhankelijk van het type glas en servies en de specifieke omstandigheden tijdens het wasproces. Antiek, handgeschilderd en goudbelegd servies is niet bestand tegen hoge temperaturen in de vaatwasser. Daarom kunnen deze beschadigd worden, ook al wordt Finish Protector gebruikt. Finish Protector voorkomt geen kalkaanslag of mechanische schade, zoals krassen en barsten. De expert tegen corrosie: Beschermt tegen glascorrosie. Beschermt tegen kleurvervanging. Finish Protector beschermt uw glazen en uw vaat tot wel 50 afwasbeurten tegen corrosie. Zo beschermt die het oppervlak en de glans van uw glazen, en de kleuren en glans van uw vaat dankzij zijn unieke decoratie beschermende formule.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.