Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

259

Flaminco Zoete rode wijn

Flaminco: een zachte kruidige drank op basis van rode zoete wijn. Heeft een licht zoetige smaak. Heerlijk als aperitief.
259
  • Prijs per liter3,45
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Een zachte kruidige drank op basis van zoete rode wijn.

Kleur rood
Smaak rood licht 
Druifsoort Sangiovese
Alcohol 12.0%
Land Spanje
Lekker bij als aperitief


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Sulfieten


Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingFLAMINCO ZOETE RODE
  • Communicatie-adresPostbus 804153 ZH BeesdNederland
  • ContactnaamC.I.V. Superunie B.A.

Flaminco: een zachte kruidige drank op basis van rode zoete wijn. Heeft een licht zoetige smaak. Heerlijk als aperitief.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.