Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

699

Fleuril Kleur

De nieuwe Fleuril Renew Advanced formule met Fibrex-Tech is speciaal ontwikkeld om actief te zorgen voor je kleding. Het herstelt je kleding al na enkele Lees meer...
699
  • Prijs per liter5,07
  • Inhoud 1380 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

De nieuwe Fleuril Renew Advanced formule met Fibrex-Tech is speciaal ontwikkeld om actief te zorgen voor je kleding. Het herstelt je kleding al na enkele wasbeurten. De intens verzorgende formule maakt niet alleen perfect schoon maar zorgt ook voor de kleuren en vezels: > Herstelt de Kleuren: - Hernieuwt en herstelt de kleurintensiteit. - Strijkt zelfs ruwe vezels glad voor een betere lichtreflectie. > Versterkt de Vezels: - Helpt vezels te versterken zodat deze hun vorm behouden.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.