593

Fleuril Zwart

De nieuwe Fleuril Renew Advanced formule met Fibrex-Tech is speciaal ontwikkeld om actief te zorgen voor je kleding. Het herstelt je kleding al na enkele Lees meer...
593
  • Prijs per liter4,49
  • Inhoud 1320 mililiter

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

De nieuwe Fleuril Renew Advanced formule met Fibrex-Tech is speciaal ontwikkeld om actief te zorgen voor je kleding. Het herstelt je kleding al na enkele wasbeurten. De intens verzorgende formule maakt niet allen perfect schoon maar zorgt ook voor de kleuren en vezels: > Herstelt Zwart: - Hernieuwt en herstelt de zwartintensiteit. - Strijkt zelfs ruwe vezels glad voor een betere lichtreflectie. > Versterkt de vezels: - Helpt vezels te versterken zodat deze hun vorm behouden.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.