Jan Linders fonds

Jan Linders fonds

Jan Linders is al vanaf het begin actief betrokken bij de omgeving. Daarom is ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan in 2013 de stichting Jan Linders fonds opgericht. Ook bij Albert Heijn Jan Linders gaat het Jan Linders fonds door, maar in een nieuw jasje.

We vinden het belangrijk dat elk kind, met welke achtergrond dan ook, zich met plezier kan ontwikkelen. Daarom gaat elke Albert Heijn Jan Linders supermarkt vanaf komend schooljaar jaarlijks één basisschool steunen. Deze basisschool ontvangt € 1.500 om grote en kleine momenten die er voor kinderen toe doen mogelijk te maken.

Omdat elk kind telt.

Meer informatie over de stichting

AH Jan Linders de Hommel-332.jpg

Hoe werkt het?

 • Alle basisscholen in de directe omgeving van een Albert Heijn Jan Linders supermarkt kunnen zich via het formulier op deze pagina aanmelden t/m zondag 9 juni
 • Aanmelden kan door de schoolleiding, medezeggenschapsraad of ouderraad (aanmeldingen van ouders / verzorgers zijn niet geldig)
 • Zijn er meerdere basisscholen per supermarkt opgegeven, dan wordt er willekeurig een school gekozen. Jaarlijks zal er worden gerouleerd
 • In week 26 wordt in de winkel en op onze online kanalen bekend gemaakt welke basisschool in schooljaar 2024-2025 gesteund wordt
 • De schenking van € 1.500 kan worden besteed aan één of meerdere onderdelen van onderstaande 'menukaart'

Breng de schoolleiding, medezeggenschapsraad of ouderraad op de hoogte met de digitale flyer of neem 'm mee uit de supermarkt!

Download de flyer

Waar kan de schenking voor worden gebruikt?

De schenking kan worden gebruikt om grote en kleine momenten die er voor kinderen toe doen mogelijk te maken:

 • Verbeteren of vergroenen van het schoolplein
 • Aanleggen van een moestuin
 • Bijdrage voor het schoolreisje
 • Bijdrage voor de sportdag
 • Help een vriendje/vriendinnetje uit de buurt die niet naar school kan
 • Verzorgen van schoolmaaltijden
 • Een andere suggestie kan worden ingediend via het aanmeldformulier

Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar het resultaat. Daarom ontvangen we graag halverwege en aan het einde van het schooljaar een terugkoppeling. 

AH Jan Linders de Hommel-85.jpg

Basisscholen, meld je aan!

Aanmelden kan t/m zondag 9 juni 2024. Breng deschoolleiding, medezeggenschapsraad of ouderraad op de hoogte met de digitale flyer of neem 'm mee uit de supermarkt!

Gegevens basisschool

Gegevens contactpersoon

Aanmelden kan door de schoolleiding, medezeggenschapsraad of ouderraad. Aanmeldingen van ouders / verzorgers zijn niet geldig.

Dichtsbijzijnde AH Jan Linders supermarkt
Onze basisschool gaat het bedrag van € 1.500 van het Jan Linders fonds aan het volgende besteden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je vragen?

Heb je een opmerking of vraag over het Jan Linders fonds? Wordt je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen? Stel je vraag gerust aan de supermarktmanager in jouw dichtsbijzijnde Albert Heijn Jan Linders supermarkt of neem contact op via [email protected]. We helpen je graag verder.

Actualiteiten

Ruim 142.000 euro voor goede doelen

26-01-2024

Ruim 142.000 euro voor goede doelen

Het Jan Linders fonds heeft in 2023 in samenwerking met de lokale goede doelen 142.923 euro opgehaald! Afgelopen weekend is in elke deelnemende Albert Heijn Jan Linders supermarkt de cheque overhandig...

Lees meer