109

Framboos drinkyoghurt 0% vet

TopVit drink is een lekkere magere drinkyoghurt die geen vet bevat. Deze drink bevat alleen van nature aanwezige suikers en door de toegevoegde vitaminen, Lees meer...

109
  • Prijs per 1,09
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


TopVit drink is een lekkere magere drinkyoghurt die geen vet bevat. Deze drink bevat alleen van nature aanwezige suikers en door de toegevoegde vitaminen, het eiwit en het calcium past het in een verantwoord eetpatroon. De verse zuivel, gecombineerd met fris vruchtensap, maakt dat TopVit drink op elk moment van de dag heerlijk smaakt.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.