600

Jan Linders Fricandeaulap 2 stuks

Fricandeau is een mager stuk varkensvlees met een vrij neutrale smaak. Wij halen ons varkensvlees bij onze eigen toegewijde boeren uit onze eigen regio.

600
  • Prijs per kilo11,99

Combineert goed met...

Broccoli
149
Perfekt
Mix voor groentesaus
081
Poldergoud
Vastkokende aardappelen
179

Productinformatie

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Leven keurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan de strenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerk

Recepten met fricandeau
Probeer ook eens een échte streekmaaltijd: fricandeau met een gratin van Limburgse knolselderij uit Venlo en stoofpeertjes uit onze streek!


  • Inhoud 500 gram

Nu in de aanbieding

Varkensfricandeau lapjes of aan het stuk

per 500 gram
5.75 / 6.43
399
3 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.