Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 349

Jan Linders Fricandeaulap 2 op schaal

Fricandeau is een mager stuk varkensvlees met een vrij neutrale smaak. Wij halen ons varkensvlees bij onze eigen toegewijde boeren uit onze eigen regio.

ca. 349

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo9,97
  • Inhoud ca. 350 gram

Combineert goed met...

0
Broccoli
129
Perfekt
Mix voor groentesaus
081
Poldergoud
Vastkokend
159

Productinformatie

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Leven keurmerk. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan de strenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerk

Recepten met fricandeau
Probeer ook eens een échte streekmaaltijd: fricandeau met een gratin van Limburgse knolselderij uit Venlo en stoofpeertjes uit onze streek!


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.