Home Fruitrecepten en inspiratie

Extra informatie

Koken met vers fruit uit eigen tuin

Fruitrecepten en inspiratie

Met zelf gekweekte bramen, bessen en frambozen kun je heerlijke gerechten maken. Ga direct aan de slag met deze fruitrecepten en kindertraktaties met vers fruit!

Kindertraktatie met blauwe bessenSorbetijs met blauwe bessen en citroensap

Een heerlijke traktatie voor de kids en leuk om samen te maken! Dit leuke recept heeft een hele korte bereidingstijd van maar 15 minuten en is ook nog eens super gezond! Wanneer ga jij aan de slag?

Naar het recept >>

 

 

Brownietaart met zomerfruit uit eigen tuinFruitstruikjes verzorgen

Een heerlijk nagerecht met zelf gekweekte blauwe bessen en frambozen! Dit heerlijke recept kost je iets meer dan een half uurtje, maar dan heb je wel een super lekker gerecht met behulp van jouw fruitstruikjes!

Naar het recept >>

 


 

 

FruitreceptenFrozen yoghurt-bessenspiesjes

Nog zo'n leuk en simpel recept van slechts 10 minuten bereidingstijd. Benieuwd hoe je deze blauwe bessenspiesjes kunt maken? Bekijk dan snel het recept!

Naar het recept >>

 

 

 

Warme flensjes met ijs en rood fruit

Maak het pannenkoekenbeslag met een snuf zout volgens de aanwijzingen op de verpakking, bak 8 flensjes en maak af met zelfgekweekt fruit uit eigen tuin!

Naar het recept >>

 

 

 

Zelf jam makenAardbeien-bramenjam

Wat is er nou lekkerder dan je eigen jam maken? Met dit eenvoudige recept maak je binnen 30 minuten jam van vers fruit uit eigen tuin!

Naar het recept >>