Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Fruitstruikjes verzorgen

De beste verzorgingstips!

Bij Jan Linders spaar je dit voorjaar voor zes verschillende fruitstruikjes: blauwe bes, braam, kruisbes groen, framboos, zwarte of rode aalbes. Creƫer een tuin of balkon vol lekker, gezond vers fruit. Super leuk om te doen, leerzaam voor jong en oud, en lekker om daarna samen van te smullen!

Hieronder geven we je 6 tips voor de beste verzorging voor je fruitstruikjes. Plant je fruitstruikjes zo snel mogelijk om deze zomer nog te kunnen genieten van zelf gekweekt fruit, dus snel aan de slag met die groene vingers!

Zo verzorg je de fruitstruikjes

Ontvang gratis extra tips!

Wil je nog meer verzorgingstips en lekkere recepten ontvangen ter inspiratie? Vul je gegevens in en download het boekje gratis! Na het invullen van je gegevens verschijnt er een downloadlink. Je kunt dus meteen aan de slag met die groene vingers!

Bonbedrag