Home Sparen voor fruitstruikjes

Spaar voor fruitstruikjes in eigen tuin

Fruitstruikjes spaaractie

Vanaf dinsdag 3 april spaar je bij Jan Linders voor zes verschillende fruitstruikjes. Creëer een tuin of balkon vol lekker, gezond vers fruit! Tuinieren wordt makkelijk en leuk met goed tuingereedschap. Spaar daarom ook door voor hoogwaardig tuingereedschap van Wolf Garten!

Spaar ze alle zes!

 

Spaaractie fruitstruikjesHoe werkt het sparen?

  • Ontvang t/m zondag 27 mei 2018 één tuinzegel bij iedere 15 euro* aan boodschappen én bij speciale acties.
  • Bij 10 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze met bijbetaling inwisselen voor één van de zes fruitstruikjes of voor tuingereedschap van Wolf Garten.
  • Als je snel spaart en de fruitstruik direct in de grond zet, heb je dit jaar al kans op fruit aan je struikjes. Voor de fruitstruikjes geldt OP=OP.
  • Voor het tuingereedschap kun je de spaarkaarten t/m zondag 3 juni 2018 inwisselen.

* Met uitzondering van geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden en kortingsbonnen.

Bekijk voor meer informatie ook de actievoorwaarden voor deze spaaractie.

 

De beste verzorgingstipsFruitstruikjes verzorgen

Van bloem tot bes, wij geven je de beste tips om de fruitstruikjes optimaal te kunnen verzorgen. Zet de fruitstruikjes zo snel mogelijk in de grond om dit jaar nog te kunnen genieten van zelf gekweekt fruit. Bekijk alle praktische tips en ga direct aan de slag met die groene vingers!

Naar de tips >>

 

 

FruitreceptenLekkere fruitrecepten en inspiratie

Met de zelf gekweekte bramen, bessen en frambozen kun je heerlijke gerechten maken. Wat is er nou leuker dan koken met vers fruit uit eigen tuin?! We hebben enkele recepten voor je uitgelicht om je alvast op weg te helpen. Bekijk ook onze tips voor kindertraktaties! Hier worden de kids zeker blij van.

Naar recepten en inspiratie >>

 

 

tuingereedschapSpaar ook voor Wolf Garten tuingereedschap

Wolf Garten biedt hoogwaardig gereedschap voor de tuin en besteedt veel aandacht aan de ergonomie van gereedschap. Spaar mee voor onze selectie Wolf Garten tuingereedschap! Zo wordt het verzorgen van je fruitstruikjes nog gemakkelijker.

Naar het gereedschap >>