Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Assortiment Bier, wijn Aperitieven en mixen
359

Fruti Vruchtenwijn framboos/bessen

Heeft een aangename fruitige zoete smaak. Deze Fruti vruchtenwijn wordt op traditionele wijze uit geselecteerde frambozen en bessen bereid.
359
  • Prijs per liter3,59
  • Inhoud 1000 mililiter

Productinformatie

Een zoete vruchtenwijn met de smaak van frambozen en bessen.

Kleur rood
Smaak zoet
Druifsoort 
Alcohol 8.5%
Land 
Lekker als aperitief 


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Bevat :Vruchtenwijn (SULFIET)


Allergenen-statement

Bevat sulfieten


Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Droog en donker bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingFRUTI FRAMBOZEN BESSENWIJN
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamFruti

Heeft een aangename fruitige zoete smaak. Deze Fruti vruchtenwijn wordt op traditionele wijze uit geselecteerde frambozen en bessen bereid.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.