279

Galia meloen

De galiameloen is een kruising tussen een suikermeloen en een cantaloupe. Hij is groter dan de cantaloupemeloen en heeft een eigen smaak die meer in de buurt van de cantaloupe ligt. 

279
  • Prijs per 2,79

Combineert goed met...

Jan Linders
Feta
206
Rucola naturel
089
Onze Trots
Onze trots aardbeien
359

Productinformatie

Galia meloen
Galia meloen zit boordevol zoet vruchtvlees en is een ware traktatie: puur natuur, in combinatie met andere vruchten of met een zoute tegenhange zoals parmaham. De Galia meloen bevat meer vruchtvlees dan welke meloen ook.

Galia: meloen met weinig calorieën 
Galia meloen bevat  maar weinig calorieën. Neemt u 1/8 meloen? Dan krijgt u slechts 16 kcal binnen en toch een hoop belangrijke voedingsstoffen. En dat maakt een Galia meloen gezond!

Wanneer is een Galia meloen rijp?
Staat u in onze supermarkt voor een berg Galia meloenen en weet u niet welke u moet kiezen? Zo weet u of een Galia meloen rijp is:
1. Geur. Ruik aan de Galia meloen. Zoete geur opgesnoven? Dan heeft u een eetrijpe meloen te pakken.
2. Kleur. Hoe geler de Galia meloen, hoe rijper!
3. Voel aan de bovenkant. Pak een Galia meloen en druk zachtjes op de bovenkant. Hij is rijp als u de bovenkant kunt indrukken.

Recepten met Galia meloen

MeloensaladePastasalade met meloenGeitenkaassalade met meloen

  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstBrazilië

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Brazilië


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.