Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

295

Gele meloen

Het zonnetje onder de vruchten! Eet hem puur natuur of in een zomerse salade met bijvoorbeeld (gerookte) kip.

295
  • Prijs per 2,95
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstSpanje

Combineert goed met...

0
Blauwe bessen
4.99 299
299
Jan Linders
Gerookte kipfilet 1 op schaal
ca. 264
Jan Linders
Ijsbergsla naturel
143

Productinformatie

Sappig en zoet van smaak
Gele honingmeloenen zijn fris, heel sappig en zoet van smaak. De meloen heeft wel een iets minder sterk aroma dan andere meloensoorten. Honingmeloen is lekker in een fruitsalade of punch, of met rauwe ham omwikkeld als het bekende hapje!

Gele meloen laten rijpen
Meloenen rijpen na in de zon of op kamertemperatuur. Heeft u een meloen gekocht die nog niet helemaal rijp is, leg deze op een warme plek in de huiskamer of op de vensterbank in de zon.

Hoe bewaard u rijpe meloenen?
Alle meloenen - behalve watermeloen - bewaart u op een koele plaats in huis, bijvoorbeeld in de kleder op een schaal. 

Gele meloen schoonmaken
Meloenen rijpen na in de zon of op kamertemperatuur. Leg ze dus op een warme plek in de huiskamer of op de vensterbank in de zon.Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.