469

Gillette Scheergel series sensitive

Gebruik de Gillette Series Protection scheergel voor mannen gevoelige huid voor een ongelooflijk gladde scheerbeurt. De drievoudige formule met aloë Lees meer...
469
  • Prijs per 23,45
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstVerenigd Koninkrijk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

China


Gebruik de Gillette Series Protection scheergel voor mannen gevoelige huid voor een ongelooflijk gladde scheerbeurt. De drievoudige formule met aloë hydrateert om het haar zachter te maken, helpt beschermen dankzij de smeermiddelen en bevat een verfrissende geur. De scheergel bevat effectieve smeermiddelen om te helpen beschermen tegen irritatie tijdens het scheren.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.