Home Toverland inspiratie

Goed voorbereid naar Attractiepark Toverland

Toverland spaaractie

Heb je jouw volle spaarkaarten verzilverd op toverland.com/janlinders? Dan kun je jouw e-tickets met 10 euro korting bestellen tot uiterlijk 27 mei 2018. Zorg dat je jouw dagje uit naar Attractiepark Toverland plant vóór vrijdag 6 juli 2018. Tot dan zijn de tickets met korting geldig. Jan Linders wil dat jullie een fantastische dag gaan beleven in Attractiepark Toverland en daarom geven wij je wat tips en inspiratie voor een onvergetelijke dag. 

 


 

Handig voor in de rugzak

225
Kanjers

Stroopwafels original 4x 2 stuks

0.32 kilogram
099
Perfekt

Spekjes

0.3 kilogram
1359
Onze Trots

Slagers hamworst

100 gram
269

Elstar appels

1 kilogram
Bekijk aanbieding:
Appels in tas
249
Jan Linders

Luxe witte puntjes

8 stuks
229
g'woon

Pindakaas

0.35 kilogram
119
g'woon

Appelsap 6x200ml

0

Veel gestelde vragen

Hoeveel korting krijg ik?

Bij inwisseling van 125 Liefhebbers-punten aan de kassa ontvang je een voucher van 10 euro korting op de reguliere entreeprijs.

Zijn kinderen tot een bepaalde leeftijd gratis?

Tickets voor Toverland gaan niet op leeftijd, maar op lengte. Tot 90 cm mogen kinderen gratis binnen.

Hoeveel tickets kan ik sparen?

Je mag zoveel tickets sparen als je wilt. Je kunt zelfs vaker naar het attractiepark gaan als je wilt. Met je kortingsvoucher kun je t/m 23 juni 2019 tickets bestellen.
Je ontvangt vervolgens een e-tickets waarmee je tot en met 27 oktober 2019 terecht kunt in Toverland.  

Kan je de kortingsvoucher ook bij de entree van Toverland inleveren?

De kortingsvoucher bevat een unieke code waarmee je op toverland.com/janlinders tickets met korting kunt bestellen. Je ontvangt de tickets direct per e-mail, dus je hoeft niet aan de kassa van Toverland in de rij te gaan staan om nog te betalen.

Tot wanneer kan ik vouchers sparen?

Vanaf maandag 25 maart t/m zondag 28 april 2019 kun je sparen voor Toverland kortingsvouchers bij alle Jan Linders supermarkten. Verzilver je Liefhebbers-punten tot en met 28 april 2019. Je ontvangt aan de kassa de Toveralnd vouchers waarmee je tot en met 23 juni 2019 e-tickets kunt bestellen via toverland.com/janlinders.

Tot wanneer zijn mijn tickets geldig?

Aangeschafte tickets zijn te gebruiken tot en met 27 oktober 2019. Let op: wissel uiterlijk 28 april 2019 Liefhebbers-punten in voor een kortingsvoucher bij een Jan Linders supermarkt bij jou in de buurt. Met de kortingsvouchers kun je ook tot en met uiterlijk 23 juni 2019 tickets aanschaffen via toverland.com/janlinders.

Mag ik meerdere vouchers verzilveren voor 1 ticket?

De korting is 10 euro per ticket, dus het is niet mogelijk om meerdere vouchers voor 1 ticket in te dienen. Ook is het niet mogelijk om met 1 voucher korting op meerdere tickets te krijgen.

Moet ik de voucher meenemen naar Toverland?

Het is niet nodig om de voucher te bewaren. De code op de voucher is een unieke code en daarmee bestel je online je ticket met korting. Dus je e-ticket is voldoende om het attractiepark te bezoeken.

Tot wanneer kan ik mijn tickets bestellen?

De voucher is tot en met 23 juni 2019 geldig, daarna werkt de kortingscode niet meer. Dus zorg dat je op tijd je ticket bestelt via toverland.com/janlinders

Moet ik mijn bezoekdatum bepalen als ik het ticket bestel?

Het is niet mogelijk en ook niet nodig om al een datum door te geven. Je mag later de dag bepalen en je bent van harte welkom tot en met 27 oktober 2019. 

Hoeveel Liefhebbers-punten heb ik nodig voor 1 voucher

Bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten ontvang je een Toverland voucher cadeau.
Bij elke euro aan boodschappen krijg je 1 Liefhebbers-punt. Een aantal artikelen zijn hiervan wettelijk uitgesloten, namelijk geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden en kortingsbonnen. 

Als ik ticket heb besteld en toch niet ga, kan ik deze terug wisselen voor contant geld?

Tickets en vouchers zijn niet in te wisselen tegen geld. Natuurlijk mag je jouw ticket of voucher wel aan iemand anders afgeven. Deze zijn namelijk niet naam gebonden.

Wat zijn de openingstijden van Toverland?

Het park is elke dag open vanaf 10.00 uur. Voor exacte tijden kun je kijken op toverland.com/openingstijden. 

Wat kost het parkeren bij Attractiepark Toverland?

Je kunt je auto parkeren voor 10 euro. Bij het bestellen van jouw e-tickets kun je direct een parkeerticket aanschaffen.

Zijn er ook voorwaarden voor een bezoek aan Toverland?

Attractiepark Toverland heeft een Parkreglement met voorwaarden, zie hiervoor toverland.com/parkreglement. Bij het betreden van het terrein van Toverland ga je akkoord met dit reglement.