Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Duurzaamheid Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap - Jan Linders

Dankzij onze ruim 4.600 medewerkers zijn we uitgegroeid tot een gezonde en vooruitstrevende organisatie die midden in de samenleving staat. Als familiebedrijf – en één van de grootste werkgevers van het zuiden - begrijpen we hoe belangrijk het welzijn van onze medewerkers is. Medewerkers, die plezier hebben in hun werk en de ruimte voelen –en krijgen- voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, blijven langer vitaal. Ook dat is goed werkgeverschap.

Persoonlijke groei
Jan Linders wil een organisatie zijn waar medewerkers kunnen (door)groeien. Groeiambities worden ondersteund door begeleiding en opleiding. Om de eigen functie goed uit te voeren, om door te groeien naar een volgende functie of om zich te ontwikkelen als individu. Een mooi voorbeeld zijn de online trainingen van New Heroes, die medewerkers stimuleren tot het ontwikkelen van hun soft skills. Voor onze jonge talenten is er ‘Jong Jan Linders’, waar inspiratie, teamgevoel en fun samenkomen.

Gezonde medewerkers
We borgen met elkaar een veilige en gezonde werkomgeving. Onze medewerkers kunnen - via onze samenwerkingspartner CZ - hun gezondheid op de werkvloer laten testen. Ook stimuleren we de deelname aan regionale sportevents als de Zevenheuvelenloop en de Niersdal Survivalrun. Samen sporten is ook nog eens goed voor de teamspirit!

Een werkplek voor iedereen
We zijn trots op de diversiteit aan mensen die bij ons werkt. Iedere medewerker is even belangrijk, ongeacht  opleidingsniveau, leeftijd, sekse of etniciteit. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom in onze organisatie. Stagiaires en afstudeerders van diverse opleidingen krijgen de mogelijkheid om bij ons te leren en zich te oriënteren op hun vakgebied. Kijk ook op werkenbij.janlinders.nl.