Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

249

Melkan Goudse belegen plakken

Onze Trots kaas van Jan Linders komt uit Noord-Hollandse polders. Het gras is mals, waardoor de melk van de koeien een eigen karakter krijgt, met als resultaat een heerlijk romige kaas. U herkent Onze Trots Noord-Hollandse kaas aan het rode zegel.

249
  • Prijs per kilo13,11
  • Inhoud 190 gram

Productinformatie

NIEUW: Jan Linders kaasplakken worden gemaakt van weidemelk. Ditis te zien aan het weidemelklogo op de verpakking. Weidemelk is melk afkomstigvan boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Deze koeien hebbenin de wei de ruimte voor hun natuurlijke graasgedrag. Voor meer informatie ganaar: www.weidemelk.nlingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.