Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Gourmet

Alles voor een heerlijke gourmet!


Gourmetten, voor veel mensen de start van een gezellige avond én ideaal tijdens feestdagen als Sinterklaas of Kerst. Groot voordeel van gourmetten, is dat je vooraf alles klaar kunt zetten en dus zelf ook lekker kunt blijven tafelen. Maar wat zullen we dit keer op tafel zetten?

Altijd te weinig plek op tafel met al dat lekkers tijdens het gourmetten? TIP: presenteer je gourmetingrediënten op een zelf gemaakte etagère! Dat scheelt ruimte op tafel én ziet er feestelijk uit.

De lekkerste gourmetrecepten

De lekkerste gourmetrecepten

Ga zelf aan de slag en zet een heerlijke gourmet op tafel met onze recepten. Van vlees of vis tot groente en smeersels, maak een tafel vol lekkers, voor ieder wat wils. Ook aan de kids hebben we gedacht!

Bekijk alle recepten >>

Lekker gourmetten met de kids

Lekker gourmetten met de kids

Ook aan de kids hebben we gedacht! Wist je dat je ook heel goed frikandel, hotdogs én mini pizza’s kunt gebruiken tijdens het gourmetten? We hebben een aantal leuke kidsrecepten voor je op een rijtje gezet.

Lees meer >>

Lekker gourmetten met de feestdagen!

Gezellig én voordelig gourmetten met de feestdagen? Bekijk hieronder een greep uit onze beste gourmet aanbiedingen. Benieuwd naar alle acties tijdens de Kerst? Klik hier voor het Decembermagazine!

299
Jan Linders

Mini biefstuk gemarineerd 4 stuks

126 gram
229
Jan Linders

Mini hamburgers 6 stuks

150 gram
229
Jan Linders

Mini slavinkjes

150 gram
199
Jan Linders

Mini chipolata 6 stuks

150 gram
1643
Jan Linders

Gourmetschotel 4 persoons

900 gram
199
Jan Linders

Mini shoarma reepjes

160 gram
4.99 349
349
Jan Linders

Zalmblokjes

150 gram
139

Kastanje champignons

250 gram
449
Jan Linders

Slagers koude schotel

500 gram
279
Jan Linders

Mini speklapjes gemarineerd 4 stuks

160 gram
599
Jan Linders

Gourmetschotel vis

400 gram
499
Jan Linders

Gamba's

130 gram
698
Jan Linders

Gourmetschotel

750 gram