Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

329

Grand Italia Lasagne verdi

100% Vers Gemalen Harde Tarwe Grand'Italia pasta wordt geproduceerd in Zuid-Italië. De pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig van Lees meer...
329
  • Prijs per kilo7,96
  • Inhoud 250 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Durum TARWEGRIES, spinazie (2%)


Allergenen-statement

tarwe


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat tarwe

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1477 kJ
  • Energie±352 kcal
  • Eiwitten±11 g
  • Koolhydraten±72 g
  • waarvan suikers±3.2 g
  • Vet±1.4 g
  • waarvan verzadigd±0.3 g
  • Voedingsvezel±3.5 g
  • Zout±0.05 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Land van oorsprong

Italië


Marketing informatie

100% durum tarwe


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingGrand'Italia Lasagne Verdi
  • Communicatie-adresZuiderweg 12, 2289 BN Rijswijk (ZH)
  • ContactnaamGranFood BV

100% Vers Gemalen Harde Tarwe Grand'Italia pasta wordt geproduceerd in Zuid-Italië. De pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig van harde tarwe (grano duro). Om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen, wordt de tarwe voor 100% gemalen in eigen molen. Het gebruik van harde tarwe resulteert in een stevige pasta die na het koken niet zacht en plakkerig wordt en een perfecte "al dente" bite geeft. De uitvinding van het gerecht lasagne, of laganon, was een mijlpaal in de geschiedenis van de Italiaanse pasta, zo beweert een geschiedschrijver uit de eerste eeuw. Toen nog bestond de lasagne uit laagjes deeg gebakken met vullingen van vlees of vis ertussen. Eeuwen later zijn er ontelbaar veel verschillende varianten, maar de bekendste is toch die met ragù en besciamella saus.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.