Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

229

Grand Italia Pastasaus funghi porcini

Deze Funghi Porcini pastasaus is een heerlijke romige saus gemaakt van verse room en Porcini paddenstoelen. De toevoeging van knoflook en kaas maakt het recept Lees meer...
229
  • Prijs per kilo8,81
  • Inhoud 260 gram

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Deze Funghi Porcini pastasaus is een heerlijke romige saus gemaakt van verse room en Porcini paddenstoelen. De toevoeging van knoflook en kaas maakt het recept helemaal af.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.