Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

289

Grand Italia Pesto alla genovese

Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. De pesto's van Grand'Italia worden volgens traditioneel recept bereid met natuurlijke Lees meer...
289
  • Prijs per kilo15,62
  • Inhoud 185 gram
Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. De pesto's van Grand'Italia worden volgens traditioneel recept bereid met natuurlijke ingrediënten*. *gemaakt van ingrediënten afkomstig uit de natuur.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.