Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

203

Grand Italia Tortellini gusto carne

100% Vers Gemalen Harde Tarwe Grand'Italia pasta wordt geproduceerd in Italië. De gevulde pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig Lees meer...
203
  • Prijs per kilo9,23
  • Inhoud 220 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Pasta (70%): Durum TARWEGRIES, SCHARRELEI (19,36%). Vulling (30%): Mortadella 54% (varkensvlees, varkensvet, zout, specerijen, aroma), paneermeel (TARWEBLOEM type “0”, zout), aroma, zout, plantaardige margarine (kokosvet, zonnebloemolie, water), kaas (MELK, zout, stremsel) nootmuskaat, rozemarijn, peper, knoflook.


Allergenen

  • bevat ei
  • bevat melk
  • bevat glutenbevattende granen
  • kan soja bevatten
  • bevat tarwe

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1611 kJ
  • Energie±382 kcal
  • Eiwitten±14 g
  • Koolhydraten±60 g
  • waarvan suikers±1.7 g
  • Vet±8.9 g
  • waarvan verzadigd±3.8 g
  • Voedingsvezel±2.9 g
  • Zout±2.4 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren.


Land van oorsprong

Italië


Marketing informatie

100% harde tarwe - Grano duroScharrelei pasta met mortadellaProdotto Italiano2 portiesKooktijd 15 minuten100% Vers Gemalen Durum TarweGrand'Italia pasta wordt geproduceerd in Italië. De gevulde pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig van harde tarwe (durum). Het gebruik van scharreleieren geeft de pasta een rijke, volle smaak. Tortellini zijn kleine deegringetjes die een vulling hebben van bijvoorbeeld kaas, vlees, paddenstoelen of spinazie. Volgens één van de legendes was de bedenker van deze pasta een Italiaanse herbergier die in de ban raakte van Venus en een pasta bereidde in de vorm van haar navel.Receptsuggestie:Smelt 100g boter, voeg daaraan een teentje knoflook toe, een klein bosje salieblaadjes (in reepjes gesneden) en een handjevol grof gehakte hazelnoten. Laat alles 4-5 minuten zachtjes pruttelen. Verwijder de knoflook en serveer de saus met de gekookte paste en wat Parmezaanse kaas.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingGrand'Italia Tortellini al gusto carne
  • Communicatie-adresPostbus 1039, 2280 CA Rijswijk
  • ContactnaamGranFood B.V

100% Vers Gemalen Harde Tarwe Grand'Italia pasta wordt geproduceerd in Italië. De gevulde pasta wordt gemaakt van semolina oftewel tarwegries, afkomstig van harde tarwe (durum). Het gebruik van scharreleieren geeft de pasta een rijke, volle smaak. Tortellini zijn kleine deegringetjes die een vulling hebben van bijvoorbeeld kaas, vlees, paddenstoelen of spinazie. Volgens één van de legendes was de bedenker van deze pasta een Italiaanse herbergier die in de ban raakte van Venus en een pasta bereidde in de vorm van haar navel.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.