Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Gratis boodschappen doen

Win 55 seconden gratis boodschappen doen!

Jan Linders bestaat 55 jaar en dat vieren we! Daarom geven we 5x 55 seconden gratis boodschappen doen weg. Staat gratis winkelen ook op jouw bucket list? Dan is dit je kans om een item van je lijstje af te strepen!

Zo maak je kans

1. Doe van maandag 5 november t/m zondag 18 november 2018 boodschappen bij Jan Linders
2. Bewaar je kassabon goed
3. Vul hieronder je gegevens en de unieke boncode in
4. TIP: doe zo vaak mee als je wilt! 2x boodschappen doen is dus ook 2x kans!

Op maandag 19 november 2018 worden de 5 winnaars per e-mail op de hoogte gesteld. Op deze winactie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Vul je unieke kassabon code in en doe mee!
Vul hier het winkelnummer in wat staat op de kassabon onder het kopje "winkel". Dit nummer bestaat uit maximaal 3 cijfers.

Vul hier het kasnummer in wat staat op de kassabon onder het kopje "kas". Dit nummer bestaat uit maximaal 2 cijfers.

Vul hier het bonnummer in wat staat op de kassabon onder het kopje "bonnr.". Dit nummer bestaat uit maximaal 10 cijfers.

Vul hier je Liefhebbers-pasnummer in


ca. 898

Asperges los

1000 gram