Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Een minuut gratis winkelen
 

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen!

Win-actie
Wat zou jij allemaal in je winkelwagen stoppen als je bij Jan Linders één minuut gratis mocht winkelen? Jan Linders Wijchen heeft haar supermarkt verbouwd en dat willen ze graag met jou vieren! Daarom maak je in de eerste anderhalve week na de opening bij Jan Linders Wijchen kans op één minuut gratis winkelen.

Hoe kan ik winnen?
Bij Jan Linders Wijchen ontvang je van woensdag 14 maart t/m zondag 25 maart bij een transactie een voucher. Vul de voucher volledig in en stop de voucher in de box bij de servicebalie.

Tussen maandag 26 maart en zondag 1 april maakt Jan Linders Wijchen de winnaar van “Een minuut gratis winkelen” bekend. Ze zullen persoonlijk contact opnemen met de desbetreffende winnaar. In overleg vindt de prijs plaats in de periode van maandag 2 april tot en met zondag 8 april 2018*.