Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home 1 minuut gratis winkelen Nederweert

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen bij Jan Linders Nederweert!

Win-actie
Wat zou jij allemaal in je winkelwagen stoppen als je bij Jan Linders Nederweert één minuut gratis mag winkelen? Dit is je kans!

Hoe kan ik winnen?
Bij Jan Linders Nederweert ontvang je van maandag 1 juli t/m zondag 14 juli 2019 bij een transactie een voucher. Vul de voucher volledig in en stop de voucher in de box bij de servicebalie.

Tussen maandag 15 juli en zondag 21 juli maakt Jan Linders Nederweert de winnaar van “1 minuut gratis winkelen” bekend. Ze zullen persoonlijk contact opnemen met de desbetreffende winnaar. In overleg vindt de prijs plaats*.