Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2.05 149
149

Onze Trots Griekse kool salade

Onze Trots Griekse koolsalade is een mix van knapperige witte kool met een romige dressing. Lekker bij de BBQ!

2.05 149
149
  • Inhoud 500 gram

Combineert goed met...

Perfekt
Stokbrood wit
077
Onze Trots
Varkenshaas saté 3 stuks
3.95 305
ca. 305
Onze Trots
Koude schotel
389

Productinformatie

Lekker bij de BBQ
Onze Trots Griekse koolsalade is een mix van knapperige witte kool met een romige dressing. Heerlijk bij een stokbroodje en tzatziki of als bijgerecht bij Griekse vleesgerechten. Verrijkt iedere picknick of BBQ met een heerlijk mediterraans tintje.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.