117

Grimbergen Blond

Grimbergen Blond is een okerblond abdijbier, licht fruitig, evenwichtig zoet-bitter en met een uitgesproken volronde smaak. De grondstoffen van Lees meer...
117
  • Prijs per liter3,90
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Grimbergen Blond is een okerblond abdijbier, licht fruitig, evenwichtig zoet-bitter en met een uitgesproken volronde smaak. Dit goudblonde en heldere bier is de meest toegankelijke Grimbergen variant. De grondstoffen van uitstekende kwaliteit zijn de rijkdom van dit blonde hoge gistingsbier. 

Lekker bij quiche, diverse noten, belegen harde en half harde kazen van koe of geit. 

Kleur Okerblond
Smaak Zoetbitter
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 6,7%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


Grimbergen Blond is een okerblond abdijbier, licht fruitig, evenwichtig zoet-bitter en met een uitgesproken volronde smaak. De grondstoffen van uitstekende kwaliteit zijn de rijkdom van dit blonde hoge gistingsbier. Grimbergen Blond bevat 6,7% alcohol.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.