Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2 halen 1 betalen
110

Grimbergen Blond

Grimbergen Blond is een okerblond abdijbier, licht fruitig, evenwichtig zoet-bitter en met een uitgesproken volronde smaak. De grondstoffen van Lees meer...
110
  • Prijs per liter3,67
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10
Deze actie is geldig van 21-10-2019 t/m 27-10-2019

Productinformatie

Grimbergen Blond is een okerblond abdijbier, licht fruitig, evenwichtig zoet-bitter en met een uitgesproken volronde smaak. Dit goudblonde en heldere bier is de meest toegankelijke Grimbergen variant. De grondstoffen van uitstekende kwaliteit zijn de rijkdom van dit blonde hoge gistingsbier. 

Lekker bij quiche, diverse noten, belegen harde en half harde kazen van koe of geit. 

Kleur Okerblond
Smaak Zoetbitter
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 6,7%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


Grimbergen Blond is een okerblond abdijbier, licht fruitig, evenwichtig zoet-bitter en met een uitgesproken volronde smaak. De grondstoffen van uitstekende kwaliteit zijn de rijkdom van dit blonde hoge gistingsbier. Grimbergen Blond bevat 6,7% alcohol.

Nu in de aanbieding

Grimbergen

tray 6x30 cl
6.39 / 7.95
2 halen 1 betalen

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.