117

Grimbergen Dubbbel

Grimbergen Dubbel is een abdijbier met 'dieprode' bourgogne kleur, zoet-bitter met veel volheid en toetsen van karamel. De mengeling van verschillende Lees meer...
117
  • Prijs per liter3,90
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Grimbergen Dubbel is een abdijbier met 'dieprode' bourgogne kleur, zoet-bitter met veel volheid en toetsen van karamel. De mengeling van verschillende moutsoorten geeft de typisch donkere kleur en volle smaak. De kenners vallen vooral voor zijn lichtbruine, compacte schuim.

Lekker bij diverse noten, falafel, blauwader kazen of komijnenkaas.

Kleur Dieprood
Smaak Zoetbitter
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 6,5%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


Grimbergen Dubbel is een abdijbier met 'dieprode' bourgogne kleur, zoet-bitter met veel volheid en toetsen van karamel. De mengeling van verschillende moutsoorten geeft aan Grimbergen Dubbel deze typisch donkere kleur en volle smaak.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.