689

Grimbergen Dubbel 6 x 30cl

Grimbergen Dubbel is een abdijbier met 'dieprode' bourgogne kleur, zoet-bitter met veel volheid en toetsen van karamel. De verschillende moutsoorten Lees meer...
689
  • Prijs per liter3,88
  • Inhoud 180 centiliter
  • Statiegeld0,60

Productinformatie

Grimbergen Dubbel is een abdijbier met 'dieprode' bourgogne kleur, zoet-bitter met veel volheid en toetsen van karamel. De mengeling van verschillende moutsoorten geeft de typisch donkere kleur en volle smaak. De kenners vallen vooral voor zijn lichtbruine, compacte schuim.

Lekker bij diverse noten, falafel, blauwader kazen of komijnenkaas.

Kleur Dieprood
Smaak Zoetbitter
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 6,5%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

België


Grimbergen Dubbel is een abdijbier met 'dieprode' bourgogne kleur, zoet-bitter met veel volheid en toetsen van karamel. De verschillende moutsoorten gevende de typisch donkere kleur en volle smaak. • Eigentijds dubbel abdijbier, gebrouwen met oog voor traditie en kwaliteit • Alcoholpercentage: 6,5% • Lekker bij diverse noten, falafel, blauwader kazen of komijnenkaas Ontspannen na een lange dag met een Grimbergen Dubbel. De mix van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen Dubbel deze typische dieprode "Bourgogne" kleur. De kenners vallen vooral voor zijn lichtbruine, compacte schuim.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.