799

Grimbergen Tripel 6 x 30cl

Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. • Eigentijds abdijbier dat wordt Lees meer...
799
  • Prijs per liter4,44
  • Inhoud 180 centiliter
  • Statiegeld0,60

Productinformatie

Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. Nagisting op de fles zorgt voor een volle smaak. De typisch pittige Tripel-smaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten. 

Lekker bij gerechten met een pittig karakter zoals gegrilde kip of eend en gegrilde snoekbaars/zeewolf. 

Kleur Amberblond
Smaak Pittig
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 9,0%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

België


Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. • Eigentijds abdijbier dat wordt gebrouwen met oog voor traditie en kwaliteit • Nagisting op de fles zorgt voor een volle smaak • Lekker bij gerechten met een pittig karakter zoals gegrilde kip of eend en gegrilde snoekbaars/zeewolf • Alcoholpercentage: 9,0% Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk met nagisting op fles. De typisch pittige Tripel-smaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.