Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

128

Grimbergen Tripel

Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. De typisch pittige Tripel-smaak Lees meer...
128
  • Prijs per liter4,27
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. Nagisting op de fles zorgt voor een volle smaak. De typisch pittige Tripel-smaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten. 

Lekker bij gerechten met een pittig karakter zoals gegrilde kip of eend en gegrilde snoekbaars/zeewolf. 

Kleur Amberblond
Smaak Pittig
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 9,0%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. De typisch pittige Tripel-smaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.