1.34 067
067

Grimbergen Tripel

Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. De typisch pittige Tripel-smaak Lees meer...
1.34 067
067
  • Prijs per liter2,23
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10
Deze actie is geldig van 19-04-2021 t/m 25-04-2021

Productinformatie

Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. Nagisting op de fles zorgt voor een volle smaak. De typisch pittige Tripel-smaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten. 

Lekker bij gerechten met een pittig karakter zoals gegrilde kip of eend en gegrilde snoekbaars/zeewolf. 

Kleur Amberblond
Smaak Pittig
Serveertemperatuur 10-12 graden
Alcohol 9,0%
Brouwerij Alken-Maas (Waarloos, B)
Soort Abdij of Trappist


Grimbergen Tripel is een amberblond abdijbier met een bitterzoete, pittige, uiterst volronde smaak en een warme afdronk. De typisch pittige Tripel-smaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten.

Nu in de aanbieding

Grimbergen abdijbier

tray 6x30 cl
7.29 / 7.99
399
3 99

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.