Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

219

Zonnatura Groentesap

Zonnatura Groentesap heeft een heerlijke volle smaak en is bereid uit 100% vers geoogste biologische groenten en kruiden. De ingrediënten, zoals tomaat, Lees meer...
219
  • Prijs per liter2,92
  • Inhoud 750 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Zonnatura Groentesap heeft een heerlijke volle smaak en is bereid uit 100% vers geoogste biologische groenten en kruiden. De ingrediënten, zoals tomaat, wortel en dille, komen van biologische velden waar ze alle tijd krijgen om in de zon te rijpen. Het sap bevat alleen de van natura aanwezige suikers en er worden geen aroma's toegevoegd. En het sap wordt zo min mogelijk bewerkt, waardoor de goede eigenschappen uit de natuur behouden blijven. Eén glas (200 ml) bevat maar 36 kcal. Zonnatura Groentesap, biologisch geteeld dus van nature lekkerder. Tip: Groentesap is ook heerlijk als basis voor soepen en sauzen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.