Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

115

Grolsch Herfstbok

Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. • De meest verkochte Herfstbok van Lees meer...
115
  • Prijs per liter3,83
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van kruiden, kaneel, rozijnen en een vleugje bosbessen. De afdronk van deze herfstbok is rijk van smaak. Proef de herfst!

Smaakt lekker bij
Stamppotten, stoofpotten, wildschotels en pure chocolade.

SmaakZachtzoet
KleurRobijnrood
Serveertemperatuur8-10 graden 
Alcohol6.5%
BrouwerijGrolsch (Enschede)


Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. • De meest verkochte Herfstbok van Nederland • Traditioneel ondergistend gebrouwen • Alcoholpercentage: 6.6% • Lekker bij stamppotten, stoofpotten, wildschotels en pure chocolade Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van kruiden, kaneel, rozijnen en een vleugje bosbessen. De afdronk van deze herfstbok is rijk van smaak. Het is weer om te genieten!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.