1.11 084
084

Grolsch Herfstbok

Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. • De meest verkochte Herfstbok van Lees meer...
1.11 084
084
  • Prijs per liter2,80
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10
Deze actie is geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021

Productinformatie

Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van kruiden, kaneel, rozijnen en een vleugje bosbessen. De afdronk van deze herfstbok is rijk van smaak. Proef de herfst!

Smaakt lekker bij
Stamppotten, stoofpotten, wildschotels en pure chocolade.

SmaakZachtzoet
KleurRobijnrood
Serveertemperatuur8-10 graden 
Alcohol6.5%
BrouwerijGrolsch (Enschede)


Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. • De meest verkochte Herfstbok van Nederland • Traditioneel ondergistend gebrouwen • Alcoholpercentage: 6.6% • Lekker bij stamppotten, stoofpotten, wildschotels en pure chocolade Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak en een robijnrode kleur. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van kruiden, kaneel, rozijnen en een vleugje bosbessen. De afdronk van deze herfstbok is rijk van smaak. Het is weer om te genieten!

Nu in de aanbieding

Diverse Speciaalbieren

tray 6x30/33 cl
5.19 / 6.65
500
5 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.