Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 368

Jan Linders Grottenkaas

Grottenkaas heeft een mild aroma dankzij rijping in de Valkenburgse Mergelgrotten.

ca. 368

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo20,46
  • Inhoud ca. 180 gram

Combineert goed met...

Echte Limb
Echte Limburger 45+
215
Jan Linders
Limburgs roggebrood
079
Onze Trots
Appel-peer stroop
133

Productinformatie

Smaak ***pikant

De natuurlijke omstandigheden van de Limburgse Mergelgrotten staan garant voor het tot stand komen van de Grottenkaas. Een ideaal zuivere lucht en de zeer constante temperatuur geven de kaas een perfect, mild aroma. Erg lekker in combinatie met een toefje Onze Trots appel-perenstroop.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.