Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

135

Danone Hüttenkäse

Hüttenkäse is een cottage cheese. Het is een jonge, ongerijpte kaas met 3,9% vet. Daarmee is Hüttenkäse lager in vet dan andere ongerijpte kazen. Bovendien Lees meer...
135
  • Prijs per kilo6,75
  • Inhoud 200 gram
Hüttenkäse is een cottage cheese. Het is een jonge, ongerijpte kaas met 3,9% vet. Daarmee is Hüttenkäse lager in vet dan andere ongerijpte kazen. Bovendien is het rijk aan eiwitten. Door de frisse en milde smaak is Hüttenkäse geschikt voor veel momenten op de dag en in verschillende recepten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.