599

Hg Professionele kalkaanslag verwijderaar

Een uiterst krachtig middel voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, urinesteen en kopergroen. HG "professionele kalkaanslag Lees meer...
599
  • Prijs per 11,98
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Een uiterst krachtig middel voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, urinesteen en kopergroen. HG "professionele kalkaanslag verwijderaar" is desondanks veilig voor de materialen die verwerkt zijn in de badkamer en het toilet, zoals chroom, roestvrijstaal, keramiek, glazuur, glas, kristal en diverse soorten kunststof.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.