2 + 2
135

Hak Doperwten en wortelen extra fijn 0% zout

135
  • Prijs per kilo5,87
  • Inhoud 230 gram
Deze actie is geldig van 27-09-2021 t/m 03-10-2021

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten (groenten in wisselende verhouding): Doperwtjes, worteltjes, water


Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±46 kcal
  • Vet±0.7 g
  • waarvan verzadigd±0.1 g
  • Koolhydraten±4.8 g
  • waarvan suikers±2.1 g
  • Voedingsvezel±4 g
  • Eiwitten±3 g
  • Zout±0.05 g
  • Energie±191 kJ

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gelieve bij het uitscheppen een houten of plastic lepel te gebruiken. Inhoud niet gebruiken indien het deksel bol staat. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot einde: zie deksel


Marketing informatie

Vers van het land zonder conserveringsmiddelen, Aan de groenten is geen zout toegevoegd. De groenten bevatten slechts het van nature aanwezige natrium. Na bereiding kunt u de groenten naar eigen voorkeur op smaak brengen met zout. In plaats van met zout zijn doperwtjes met worteltjes ook lekker op smaak te brengen met wat knoflook.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHAK Doperwtjes met Worteltjes Extra Fijn 0% toegevoegd zout
  • Communicatie-adresPostbus 2 4283 ZG Giessen Holland
  • ContactnaamHAK B.V.

Contact-informatie

  • WebsiteKIJK VOOR INFORMATIE OP : WWW.HAK.NL
  • TelefoonBEL 0800-0221525 GRATIS

Nu in de aanbieding

HAK groente in 370 ml pot

pot 370 ml
1.08 / 2.19
2 + 2

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.