Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Happeez winactie

Maak kans op een fruitige goodiebag!

Heb jij het aantal Fruit Happeez geteld op janlinders.nl/happeez en weet je het juiste aantal? Geef dan het antwoord door via onderstaand formulier en maak kans! 

Wat kun je winnen?
Maak kans op een goed gevulde fruitige goodiebag voor je hele klas! De prijs wordt voor je hele klas uitgereikt door een van de Fruit Happeez zelf, dat wordt dus een groot feest bij jou op school! De prijs wordt 3 keer weggegeven.

Vul in & win voor je hele klas!

Let op dat je alle gegevens correct invult, deze hebben we nodig om de winnaars op de hoogte te kunnen stellen. De winnaars worden in week 40 bekend gemaakt.

(De Fruit Happeez in de video hoef je niet mee te tellen in het totaal aantal Happeez wat je ziet op janlinders.nl/happeez)
Veelgestelde vragen


Heb je vragen over de winactie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Dag van de Supermarktmanager (geannuleerd)

Gaat de dag van de supermarktmanager door?

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staan voorop. We volgen het advies van het RIVM en annuleren daarom de Dag van de Jan Linders Supermarktmanager welke gepland stond op 28 maart 2020.