Home Happeez winactie

Maak kans op een fruitige goodiebag!

Heb jij het aantal Fruit Happeez geteld op janlinders.nl/happeez en weet je het juiste aantal? Geef dan het antwoord door via onderstaand formulier en maak kans! 

Wat kun je winnen?
Maak kans op een goed gevulde fruitige goodiebag voor je hele klas! De prijs wordt voor je hele klas uitgereikt door een van de Fruit Happeez zelf, dat wordt dus een groot feest bij jou op school! De prijs wordt 3 keer weggegeven.

Vul in & win voor je hele klas!

Let op dat je alle gegevens correct invult, deze hebben we nodig om de winnaars op de hoogte te kunnen stellen. De winnaars worden in week 40 bekend gemaakt.

(De Fruit Happeez in de video hoef je niet mee te tellen in het totaal aantal Happeez wat je ziet op janlinders.nl/happeez)
Veelgestelde vragen


Heb je vragen over de winactie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

De gratis Bosdieren-app

Wat kan ik met de Bosdieren-app?

Met de gratis Bosdieren-app breng je de Bosdieren tot leven brengen door de munten te scannen. Zo snuffelt er plots een vos aan je hand of loopt er een eekhoorn over de tafel. Daarnaast kun je ook nog de Bosdieren-game spelen: crossen door de bossen. Ren met de vos, eekhoorn, ree, bosuil, het everzwijn of lieveheersbeestje door het bos en verzamel zoveel mogelijk punten.

Waar kan ik de Bosdieren-app downloaden?

De Bosdieren-app is gratis te downloaden in zowel de App Store als de Play Store.

Hoe kom ik aan de munten voor de Bosdieren-app?

Naast de stickers spaar je ook voor 6 speciale Bosdieren-munten. Van 7 september t/m 18 oktober is er iedere week een speciale muntactie waarbij je één gratis Bosdieren-munt krijgt. Houd onze folder of janlinders.nl/bosdieren in de gaten voor alle muntacties. Door de Bosdieren-munten te scannen in de app breng je de dieren tot leven én kun je de Bosdieren-game spelen.

Tot wanneer kan ik de Bosdieren-app gebruiken?

De gratis Bosdieren-app is beschikbaar tijdens de spaarperiode van de campagne: van maandag 7 september t/m zondag 18 oktober 2020.

Voor welke leeftijden is de Bosdieren-app?

De gratis Bosdieren-app is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.