Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Happeez winactie

Maak kans op een fruitige goodiebag!

Heb jij het aantal Fruit Happeez geteld op janlinders.nl/happeez en weet je het juiste aantal? Geef dan het antwoord door via onderstaand formulier en maak kans! 

Wat kun je winnen?
Maak kans op een goed gevulde fruitige goodiebag voor je hele klas! De prijs wordt voor je hele klas uitgereikt door een van de Fruit Happeez zelf, dat wordt dus een groot feest bij jou op school! De prijs wordt 3 keer weggegeven.

Vul in & win voor je hele klas!

Let op dat je alle gegevens correct invult, deze hebben we nodig om de winnaars op de hoogte te kunnen stellen. De winnaars worden in week 40 bekend gemaakt.

(De Fruit Happeez in de video hoef je niet mee te tellen in het totaal aantal Happeez wat je ziet op janlinders.nl/happeez)
Veelgestelde vragen


Heb je vragen over de winactie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Happeez winactie

Tot wanneer kan ik meedoen aan de winactie?

Je kunt je antwoord op de prijsvraag insturen van 16 t/m 29 september 2019.

Hoe kan ik meedoen aan de winactie?

Tel het aantal Fruit Happeez op janlinders.nl/happeez en geef het juiste antwoord door via het antwoordformulier. Let op dat je alle gegevens correct invult, deze hebben we nodig om de winnaars op de hoogte te kunnen stellen. De winnaars worden in week 40 bekend gemaakt.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De 3 winnaars worden in week 40 bekend gemaakt. Je kunt deelnemen aan de winactie van 16 t/m 29 september.

Hoe vaak wordt de prijs weggegeven?

In totaal geven we de prijs voor de hele klas 3 keer weg. Er krijgen dus in totaal 3 klassen een goed gevulde fruitige goodiebag.

Wat kan ik winnen met de Happeez winactie?

Bij deze leuke prijsvraag kun je een goed gevulde fruitige goodiebag winnen voor je hele klas! De inhoud van de goodiebag blijft nog een verrassing. De prijs wordt voor je hele klas uitgereikt door een van de Fruit Happeez zelf, dat wordt dus een groot feest bij jou op school!

We geven de prijs 3 keer weg.