Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Hemelse Modder 2019

Onze trots streektoetjes

Een feest op tafel, dat zijn onze streektoetjes zeker! Proef Onze Trots Hemelse modder en Hemelse witte. Ze zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid en echt héél speciaal van smaak!

Hemelse modder
Onze Trots Hemelse modder is een stevige chocolademousse. Deze wordt ambachtelijk bereid door gesmolten Belgische chocolade te mengen met opgeklopte (gepasteuriseerde) eidooiers, eiwit en verse slagroom.

Hemelse witte
Het zusje van de Hemelse modder heet Hemelse witte. Net als de Hemelse modder is de Hemelse witte met uiterste zorg bereid door Carly Verstegen van Versboerderij de Veldweide. Eigenlijk is het enige verschil dat deze mousse met witte chocolade gemaakt is. Dat maakt de smaak echter helemaal anders. Zeker het proberen waard dus!

Direct van de boer zo in de supermarkt

Een heerlijk, stevige chocolademousse op ambachtelijke wijze bereid door Carly en René Verstegen van Versboerderij de Veldweide in het Limburgse Sevenum. 

299
Onze Trots

Hemelse modder

500 mililiter
299
Onze Trots

Hemelse witte

500 mililiter
129
Onze Trots

Hemelse modder portie

150 mililiter

Inspiratie

Triple chocoladetaart

Triple chocoladetaart

Deze chocoladetaart is dé taart voor een feestje! Eenvoudig te maken en een gegarandeerd succes. Het glazuur met eetbare bloemen maakt de taart chic en feestelijk. Dit recept is voldoende voor 10-12 stukken taart.

Lees meer >>

Eton Mess van Hemelse witte

Eton Mess van Hemelse witte

Eton Mess is een heerlijk nagerecht dat niet kan mislukken! Oorspronkelijk is het een Brits gerecht dat bekend staat om zijn eenvoud omdat het alleen bestaat uit aardbeien, opgeklopte slagroom en meringue schuimpjes. Wij hebben het traditionele recept omgetoverd tot een heerlijke, zuiderlijke variant met Onze Trots Hemelse Witte! Meer fan van chocolade? Kies dan voor Hemelse Modder! 

Lees meer >>