Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Herfst

De herfst vier je in het zuiden

Nog lekker naar buiten voordat het weer echt kouder wordt of bij guur weer binnen genieten van lekkere gerechten. Samen bakken, samen eten. Natuurlijk heeft Jan Linders alles in huis om er een heerlijke herfst van te maken, mét volop echt sterke acties!

Onze herfst favorieten

Met deze producten haal je het heerlijke herfstvoordeel van het zuiden in huis!

439
Onze Trots

Limburgs runder zuurvlees

500 gram
1098
Onze Trots

Konijn op Limburgse wijze

1000 gram
ca. 647
Jan Linders

Runder stooflappen 3 op schaal

450 gram
1.99 099
099

Witlof verpakt

500 gram
Bekijk aanbieding:
Witlof
099

Champignons fijn

250 gram
2.49 099
099

Flespompoen

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Pompoen of flespompoen

Inspiratie & tips

Sparen voor Berndes bakproducten

Sparen voor Berndes bakproducten

Het bakseizoen is begonnen! Spaar van t/m zondag 17 november voor hoge kortingen op topkwaliteit bakproducten van Berndes. Kies uit één van de vele bakvormen- en platen voor taarten, muffins, (cup)cakes, broden en meer!

Lees meer >>

Het seizoen van de pompoen

Het seizoen van de pompoen

Met onze pompoenen uit het Limburgse Groesbeek maak je de lekkerste recepten. Iedereen kent pompoensoep, maar met deze herfstgroente kun je zoveel meer. Op proefhetzuiden.nl delen we vele tips en recepten met je!

Lees meer >>

Proost op de herfst!

Proost op de herfst!

De herfst vier je natuurlijk met bokbier én de beste speciaalbiersupermarkt van Nederland! Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere selectie bokbieren voor je op een rij gezet, bekijk snel onze favorieten. Samen heffen we 't glas op de herfst!

Lees meer >>