Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Herfstfruit

Herfstfruit uit het land van Jan Linders

Wat is herfst zonder het lekkerste herfstfruit? Smaakvolle appels en sappige peren, die op tal van manieren verwerkt kunnen worden in de mooiste gerechten. Stoofperen, ovenschotels of wild met appeltjes, noem maar op. Of gewoon lekker uit de hand! 

Recepten met herfstfruit

Peer met parmezaan en parmaham - Jan Linders
   
Hete bliksem binnenstebuiten - Jan Linders
   
Appel-abrikozentaart met notentopping - Jan Linders

Herfstfruit uit de streek
De allerlekkerste producten uit onze regio: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Ook onze appels en peren worden verbouwd door lokale telers. Daardoor hoeven de producten maar een korte weg naar de supermarkt af te leggen. Dat is goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor de versheid!

Onze telers hebben passie voor fruit en dat merkt u. Onze appels en peren zitten vol smaak en zijn van de beste kwaliteit. Zoals onze Elstar appels uit het Limburgse Blitterswijk. Of de Conference peer, een van de fijnste handperen die er is. Klik op een van de onderstaande appels en peren en ontdek meer.

ca. 229

Elstar los

1000 gram
ca. 199

Jonagold los

1000 gram
ca. 169

Goudreinette (Boskoop) los

1000 gram
ca. 209

Conference los

1000 gram